شیر برقی
در حال نمایش 2 نتیجه
شیر برقی که با نام سلونوئید ولو نیز شناخته شده است با استفاده از برق و نیروی مغناطیسی عمل کرده و در سایز و کاربردهای گوناگونی تولید و عرضه شده است.بیشترین استفادهای که از این اقلام میشود در صنعت، زمینهای کشاورزی، کارخانهها و استخرها است.این وسیله عملکردی مشابه با کنتاکتور دارد که برای انجام وظیفهی خود نیاز به برق دارد و با وصل شدن به برق عملیات قطع و وصل، عبور و عدم عبور انواع سوخت را کنترل میکند.
در ساخت این شیرها از فلز استفاده میشود و برای تنظیم جریان سیال در مدار بکار میروند. شیرهای برقی در انواع مختلفی تولید شدهاند که عملکرد آنها بستگی به نوع آنها دارد. به عنوان مثال در صورت استفاده از آنها در مشعل گازی مقدار جریان سوخت گاز به داخل محفظهی احتراق کنترل و تنظیم میشود.
در هنگام انتخاب این محصول باید به فاکتورهایی مانند ولتاژ و جریان آنها، حداکثر زمان روشن بودن، اندازه دهانه، نوع فشار، ﻣﻮﺍﺩ و محیطی ﮐﻪ ﺷﻴﺮ میتواند ﺩﺭ ﺁﻥ ﮐﺎﺭ کند و نوع اتصال برای هر دستگاه توجه شود.
اجزا و نحوهی عملکرد شیر برقی
تشکیل شده است از :
- بدنه
- ورودی سیال
- خروجی سیال
- سیم پیچ
- قاب سیم پیچ
- اتصال سیمها
- میله فلزی
- فنر
- دریچه خروجی
این شیرها دارای بویین، سوزن و مجرای عبور هستند. در زمان قطع بودن برق بویین، سوزن تحت تاثیر وزن خودش با استفاده از فنری مجرای عبور را میبندد. در زمان وجود برق در بویین یک میدان مغناطیسی تولید میشود، سوزن بالا کشیده میشود و در نتیجه شیر برقی باز میشود. برخی از این شیرها راه انداز دستی هم دارند که در صورت قطع شدن جریان برق بتوان آنها را راه انداخت.